Van de werkgroep Communicatie
De naam van de werkgroep is veranderd naar ‘Werkgroep Communicatie’. Het deel PR is vervallen voor deze werkgroep. Diverse werkgroepen zoals de Schakel en de Grote Kerk hebben al lang hun eigen manier om naar buiten te treden en het lijkt niet goed om deze activiteit over te zetten. De ‘Werkgroep Communicatie’ is via e-mail te bereiken met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergaderoverzicht
Binnen de Protestantse Gemeente van Drachten wordt vaak vergaderd. Om hiervan een overzicht te krijgen is er nu een mogelijkheid om te zien wanneer de kerkelijke vergaderingen worden gehouden. Dit overzicht is te vinden via de website van de PGD, W: www.pgdrachten.nl . Kies vervolgens ‘ORGANISATIE’, waarna het submenu ‘Vergaderoverzicht PG Drachten’ te vinden is. Voor de secretarissen van de kerkelijke vergaderingen: Neem contact op met de werkgroep om ook uw vergaderingen op deze lijst te zetten.

Overdracht De Arke
Per 1 juli 2020 is de kerk ‘De Arke’ overgegaan naar de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt. Met deze overgang is ook de website, W: arkedrachten.nl overgegaan. Een ander gevolg is dat de e-mailadressen eindigende op @arkedrachten.nl ook niet meer bij de PGDrachten horen. Indien u in uw contacten nog e-mailadressen met deze naam hebt, wilt u dit dan corrigeren naar het juiste e-mailadres?
Vanwege de reorganisatie van de PGDrachten zal er de komende tijd meer veranderen in de naamgeving van de websites en e-mailadressen. Zie hiervoor het artikel van de webmasters elders in dit blad.
Vriendelijke groeten,
Jan Zuiderveen

JSN Decor is designed by JoomlaShine.com